Klasse Klantenwerk, Francisca den Otter en 'Oma'

3:24:00 PM

Toen Francisca me deze foto stuurde moest ik echt even twee keer kijken, het is net het setje dat ik zelf gemaakt heb. Ik heb het mijne er even bijgepakt en het is als twee druppels water! Wat een fantastisch Klasse Klantenwerk van Francisca en haar moeder.

Hieronder kun je de email van Francisca lezen. En wat ontzettend leuk, er zijn er al twee setjes gemaakt voor blije poppenmoeders. Heel erg bedankt voor de foto's en de gezellige mail!

Groetjes,
Christel

-----------------------
Hallo Christel,

De gratis patronen had ik een tijdje geleden al gedownload. Mijn moeder kreeg recent van mij de opdracht om het jurkje nu eens te maken omdat er een vriendinnetje van mijn dochter binnenkort jarig en is en haar moeder aangaf dat ze kleertjes voor de Baby-born wilde hebben. Dus ik zei haar geen probleem, dat doet mijn moeder wel eventjes. Mijn moeder heeft ook de stofjes uitgezocht en ik vind ze bijna hetzelfde als die op je site!

Ik heb de slofjes gemaakt omdat ik geen naaimachine heb. Zie hier het resultaat! De moeder van de aanstaande jarige is al helemaal enthousiast!

Inmiddels heeft mijn moeder een 2e jurkje voor mijn dochtertje af en komt dat deze kant op, ik heb het 2e paar slofjes natuurlijk ook al af en vandaag werd en ongelooflijk veel met de pop gespeeld. En dat alleen maar door een paar slofjes. Dat de jurk voor haar ook af is weet ze nog niet, die komt wel met de post binnen denk ik, oma zo kennende : )

Groetjes,
Francisca
-----------------------

You Might Also Like

2 comments

 1. wat een lief jurkje, onze dochter is ook zo stapel op babyborn, en zelf vindt ik poppen ook zo mooi speelde zelf vroeger ook graag met poppen.

  gr Stina

  ReplyDelete
 2. geweldig
  juist om de schoentjes maakte ik me zorgen
  ga het toch maar eens proberen

  ReplyDelete