Gerlily in het Zonnetje!

11:51:00 AM

Gerlily Style, Schattige Hollandse set voor Baby Born
Wat een plaatje is het nieuwe Hollandse Gerlily setje voor BABY Born poppen toch weer. Ja, Gerda kan poppenkleertjes maken als geen ander. Dit setje vind ik zo mooi dat ik het zo zelf zou kopen : )

Zoals je ziet, vandaag wil ik met veel plezier Gerlily in het zonnetje zetten. Want wat eigenlijk niemand weet, is dat Gerda ervoor gezorgd heeft dat we nu digitale patronen hebben*. En daar wil ik haar vandaag op dit blog heel hartelijk voor bedanken. Gerda heeft me door de jaren heel veel geholpen en nu dus weer. Gerda, je bent geweldig, ontzettend bedankt.
 
Voor diegenen van jullie die Gerlily niet kennen: Gerlily is het poppenkleertjes merk van Gerda Hartman. Gerda is de eigenaar en de creatieve vaardigheid achter alle Gerlily poppenkleertjes.

Toen ik een tijdje terug bij Gerlily op bezoek was, ontzettend leuke dag gehad, heb ik gezien hoe zorgvuldig ze de kleertjes maakt. Het is allemaal indrukwekkend mooi. Ze gebruikt steeds de beste stoffen, fournituren en noem maar op. Het ziet er altijd piekfijn uit. Je kunt dan ook met een gerust hart bij Gerlily winkelen want je zult echt heel mooie poppenkleertjes ontvangen.

Ga zelf even leuk bij Gerlily kijken, het is de moeite meer dan waard!
Hier is haar poppenkleertjes winkel: Gerlily Poppenmode & Borduurservice

Groetjes,
Christel

*Dat de site nu Engels is daar ben ik helemaal zelf verantwoordelijk voor.

You Might Also Like

1 comments

  1. Hallo Christel,

    Ja Gerda maakt héééééééééél mooie poppensetjes !!!!!!! En ze staat je steeds bij met raad en daad, zij is een héle lieve dame !!!

    Ik ben ook even gaan kijken op de vernieuwde site, mooi gedaan hoor!!

    Groetjes, Jaimie

    ReplyDelete