Free Doll Dedding Pattern, Pieces in the making

4:51:00 PM

I'm working on the pattern pieces for the free doll bedding pattern
The pattern pieces are slowly making their way into my computer. I find that most pieces are too large to be printed and these will need to be cut to size. The blanket, the summer sheet and the duvet are those pieces. But as you can see, the other ones are ready. Now I'm starting on the sewing description....

Cheers,
Christel

---------------

1 voor 1 gaan de patroondelen de computer in. Ik moet eerlijk zeggen dat de meeste delen te groot zijn om geprint te worden. Het zomerlaken, de deken en het dekbed zijn echt te groot maar zoals je kunt zien, de andere delen zijn klaar. En nu ga ik aan de werkbeschrijving beginnen.

Groetjes,
Christel

You Might Also Like

2 comments

 1. Hallo Christel,

  Mijn naaimachine staat weer eens op de hobbytafel, dus ik ben terug met de grote lappen stof bezig, en zo ook een poppensetje (maar dat heb ik met de hand inééngezet, moet ik toch eens leren hoor, hoe dat klein gerief onder de machine gaat hihi. Zal het t-shirt en jeansbroekje eens op mijn blog zetten vandaag. Je hebt heerlijke poppenpatroontjes om mee te werken, nogmaals dank u voor al de moeite ervoor, mijn dochter heeft haar pop al terug klaar gelegd, want tja ze heeft dat en dat en dat nog niet hé mama :-))

  Groetjes, Jaimie

  ReplyDelete
 2. Hoi Jaimie,

  Heb je wel tijd om te naaien? Nu je zo veel tijd in de auto zit? Bij deze: heel erg gefeliciteerd met je rijbewijs!

  Straks kijk ik natuurlijk ook even naar het t-shirt en de jeans op je blog... en daar komt dus weer wat bij voor de pop begrijp ik ;)

  Ik ben aan het schoonmaken, niet zo'n fijne klus maar ik ben bijna klaar en vanmiddag ga ik dan ook weer verder met mijn patroon.

  Groetjes,
  Christel

  ReplyDelete