Poppen Serie, Madame Alexander Girlz 1

8:05:00 AM

De komende weken ga ik een blog serie maken over verschillende poppen. Het is zo druk dat ik helemaal geen tijd heb om aan het nieuwe patroon te werken en daarom lijkt me een serie over poppen een leuk idee.

Dit is een pop van Madame Alexander uit de Girlz serie. Deze poppen kun je rond deze tijd bij de CostCo kopen. Ze zijn $25. Ter vergelijk: American Girl poppen zijn rond $100. Ze is een echte 18" pop, de American Girls worden 18" genoemd maar als je ze opmeet zijn ze net een stukje kleiner.

Het is een hele mooie pop, ze is naar mijn mening mooier dan de American Girl poppen omdat ze een 'chest plate' (plastic bovenlijfje) heeft en dat kleed toch altijd weer leuker aan dan een geheel stoffen lijfje. Ook heeft ze een erg mooi gezicht en ze kan naar boven kijken.

Waarom is ze dan toch zo goedkoop? Dat weet ik niet helemaal want ze is van erg goede kwaliteit maar ik weet wel dat het haar slecht is. Het haar is dun en al heeft ze veel haar, als je met deze pop zou spelen dan is het binnen de kortste keren een gezellige pluizenbol. Dan gaan we natuurlijk knippen en we kennen allemaal de resultaten.

You Might Also Like

1 comments

  1. Hi! I'm not sure this blog is still live, but I was tracing where this Google image was from, and I ended up here! Since I don't speak Dutch :-), I thought I'd try posting to see if anyone can tell me anything about this doll. Like what series she's from - is it just the regular Alexander Girlz? And did she come out in 2010 when this was posted? Thanks for any help if anyone's out there. :-) Debra

    ReplyDelete