Poppen Serie, Madame Alexander Girlz 2

9:04:00 AM

Op deze foto kun je het verschil tussen de American Girl (links) en Madame Alexander Girlz poppen goed zien. De Girlz poppen zijn groot, hebben een chest plate, lange benen, smalle schouders, ze zijn slank en al deze dingen zorgen ervoor dat ze heel mooi aan te kleden zijn.

De mijne heeft clearasil op haar hoofd, dat is de witte lijn die je ziet want het petje dat ze op had, heeft een streep achter gelaten. Deze streep is nu bijna weg en zo heeft clearasil weer een pop schoon gemaakt!

Madame Alexander heeft dezelfde lijfjes ook voor de poppen uit de Favorite Friends serie gebruikt. Ze zijn te koop op de Madame Alexander website en bij WalMart. Deze zijn duurder, tussen $30 - $40. Ik heb deze zelf niet maar mochten de Favorite Friends betere haren hebben dan de Girlz poppen, dan kan ik ze van harte aanraden.
Zoals je ziet zijn de gezichtjes van de poppen uit de Favorite Friends serie anders maar ook dit zijn mooie poppen.

You Might Also Like

2 comments

 1. Ik heb tijdens onze vakantie een Madame Alexander pop gekocht bij de Walmart! Wat toevallig.
  Had eerder staan twijfelen bij de American Girl of ik Julia wel of niet zou kopen. Heb het uiteindelijk niet gedaan omdat ik al een thuis heb (Emily).
  Maar toen ik de Madame Alexander zag staan, kon ik werkelijk geen enkele rede bedenken waarom ik deze nu beter niet kon kopen! Ik heb er een met een donkere huidskleur, en lang zwart krullend haar. Ik kon het eigenwijze gezichtje gewoon niet weerstaan. En ze is dus ook mee verhuisd naar Nederland!

  Wat leuk dat je nu de komende tijd allemaal verschillende poppen gaat laten zien. Misschien kom ik nog bekende tegen ;o)

  ReplyDelete
 2. Hoi Miriam,

  Wat ontzettend leuk dat je deze poppen gezien hebt en ook nog gekocht. Ja, ik ben het met je eens, ze zijn echt mooi en voor die prijs kun je ze toch niet laten staan :). Wat is verzamelen toch leuk werk...

  Groetjes,
  Christel

  ReplyDelete