Nieuw patroon, we gaan beginnen!

6:48:00 PM

Ik heb de laatste weken verschillende scrapbook-en gemaakt voor de NICU van het ziekenhuis. Hierboven zie je mijn handgemaakte 'vriendelijk roze vogelverschrikker' uit een meisjes album. Op deze pagina komen foto's van het kleine meisje op weg naar huis.
de volledig pagina ziet er zo uit

De pagina's mogen niet te vol zijn want ik voeg zelf geen foto's toe, dat doen de vrijwilligers in het ziekenhuis en ik moet het dus eenvoudig houden. Het kaartje aan de rechterkant is een journalling tag, deze is bedoeld om een verhaaltje op te schrijven.

Maar nu is het tijd voor Wollyonline, bijna 1 januari. Mijn werkkamer is ontdaan van alle papier en er ligt een stapeltje stoffen in allerlei kleuren op mijn werktafel. De patronen zitten in mijn hoofd en ik ga beginnen met een nieuw T-Shirt ontwerp voor 43cm.

Ik wil graag een heel eenvoudig T-shirt ontwerpen dat je vlot in elkaar 'flanst', lijkt me zo fijn om bij alle setjes even snel een shirtje te maken. De tuinbroek en overgooier kosten wel even tijd en dan wil je toch ook weer even iets snels.

You Might Also Like

3 comments

 1. Wat een mooie scrapbook heb je gemaakt. Heel lief die vogelverschrikster.

  Succes met het ontwerpen van je nieuwe patronen!

  Saskia

  ReplyDelete
 2. Ben benieuwd naar je nieuwe ideetjes! Misschien ook een simpele legging en wat nieuwe rokjes erbij? We gaan het hopelijk snel zien allemaal. Een creatief nieuwjaar toegewenst!
  Groetjes Astrid

  ReplyDelete
 3. Hoi Astrid,

  Je hebt geluk! In het nieuwe patroon zit inderdaad een eenvoudige rechte legging en er komen ook twee rokjes. Er kan nog een derde rokje komen, dat ligt een beetje aan de grootte van het patroon maar twee rokjes zijn er in ieder geval.

  Groetjes,
  Christel

  ReplyDelete