BD1615 Harlekijn Slofjes

7:33:00 PM

UPDATE: De harlekijn slofjes maken geen deel uit van BD1615. Op de winkelsite kun je dat duidelijk zien: ze staan er in het geheel niet bij, niet op de foto's en niet in de beschrijving maar voor het geval je ernaar zoekt, deze slofjes, daar is geen openbaar patroon van.

BD1615 zal 'Casual Wardrobe' gaan heten en de patronen zijn dan ook voor heel vrolijke vrijetijdskleertjes. Na de tuinbroek en overgooier zijn hier leuke harlekijn slofjes. Aan de stoffen van deze slofjes kun je al een beetje zien hoe de rest van het patroon eruit zal gaan zien.
Deze slofjes zijn gemaakt van gekleurde babyrib en de binnenkant is eenvoudig van katoen. Het is wel even werken om de puntjes te maken maar er is een truc voor beginners, die ik je in het patroon zal geven en die het een heel stuk eenvoudiger maakt. Nu op naar het 'vlot-te-maken' T-shirt.

You Might Also Like

3 comments

 1. Super leuke schoentjes. Eigenlijk zie ik er dan een lief harlekijntje bij! Of een ondeugende kabouter met een lange puntmuts. Maar ik sla op hol. Je maakt er vast weer wat moois bij.

  ReplyDelete
 2. Hoi Gerda,

  Ik zie wel een puntmutsje in de maak en we hebben al een tuinbroek... kabouter zei je?

  Cheers,
  Christel

  ReplyDelete
 3. Hallo Cristel,

  Oh deze zijn schaaaaaattig ség!!
  Moet toch eens dringend ons naaimachines gaan laten maken hoor!!

  Groetjes, Jaimie

  ReplyDelete