Eigen schuld...

4:45:00 PM

Het is helemaal mijn schuld en ik had beter moeten weten. Een paar weken geleden ben ik op de tennisbaan tegen het hek gerend en werd me verteld dat ik het heel rustig aan moest gaan doen omdat ik anders mijn arm voorgoed zou beschadigen. Dat heb ik ook gedaan, nou ja bijna dan.

Op het plaatje hierboven zie je de statistieken van mijn tennisteam, mijn naam staat er ook tussen en ons team, de 'Westside Got Its' staat bovenaan... nu kun je ook zien dat ik elke week gespeeld heb (ik ben de enige die 7 keer gespeeld heeft) en al heb ik dan gewonnen, vanochtend ging het bijna mis.

Ik ben behoorlijk geschrokken en ik ga maar weer eens een paar weekjes rust houden. Het is het waard hoor, we willen graag kampioen worden en ik voel me nog steeds helemaal prima, nergens last van, maar toch, die ene smash had heel anders af kunnen lopen.

Groetjes,
Christel

You Might Also Like

4 comments

 1. Oei, da's minder. Hou je maar rustig, zodat je in de toekomst je arm nog kan gebruiken, we gebruiken ze meer dan we denken!
  Veel beterschap met je arm :)

  ReplyDelete
 2. Hoi christel, volgens mij ben jij een hele goede tennisspeelster als ik het lijstje zo zie! Maar kijk ajb uit met je hand, anders kom je misschien nooit meer in zo'n lijstje..... Ik zie dat bij je tegenstanders twee teams met de naam copperfield staan. Ik heb drie jaar bij copperfield racket and healthclub gespeeld, maar ben niet zo goed hoor. Groetjes marijke

  ReplyDelete
 3. Hoi Marijke,

  Heb je ook in Houston gespeeld? Wat is de wereld toch klein, leuk zeg! Dit zou voor ons de promotie naar Championship 1 moeten zijn.

  Ik hoop het echt dat het lukt want dat lijkt me wel leuk om te zien. Op dat level krijgen we te maken met iemand die Steffi Graf verslagen heeft toen ze nog jong was, iemand die met Navratilova Wimbledon heeft gespeeld en meer van dat soort dames... Ik denk dat mijn lijstje volgende keer niet meer zo goed zal zijn maar wil het graag een keertje meemaken.

  Groetjes,
  Christel

  ReplyDelete
 4. Oo, dat is wel heel gaaf om tegen zulke dames te spelen, ik woon nu sinds kort in miami en probeer me in een competitie team te "werken" maar da's best moeilijk omdat ze al zo lang met elkaar spelen en net wat beter zijn als ik, maar ik ben nu wel invalster, moet toch ergens beginnen. Veel succes met jullie team en ik hoor graag hoe het verder gaat! Groetjes marijke

  ReplyDelete