Website met Digitale Poppenkleertjes Patronen

6:58:00 PM

Nieuwe Wollyonline website met Digitale Patronen
De nieuwe Wollyonline website met digitale patronen is vandaag live gegaan. De eerste drie patronen staan erop, alle drie zijn Nederlands : )

Een heel mooie prijsverlaging is het resultaat van het digitaal aanbieden. De meeste patronen zullen $5.95 gaan kosten en op dit moment is dat ongeveer Euro 4.50. De grotere patronen blijven duurder en zullen $8.95 kosten, dat is ongeveer Euro 6.80. Verzendkosten zijn er natuurlijk helemaal niet meer.

Betalen kan alleen met PayPal en credit card want zo zet de site de 'download functie' aan. Door de verschillen in wisselkoersen zal de patroonprijs in Euro blijven veranderen, daar is niets aan te doen.

Op dit moment staan lang niet alle patronen afgebeeld. Alleen de patronen die al digitaal zijn, zijn te zien want deze zullen straks als eerste gemaakt worden. In Juli hoop ik alle patronen klaar te hebben.

Zoals gezegd, de site is Engels. Ik zou graag willen dat ik een hele Nederlandse site kon houden maar ja, ik heb helaas ook maar zoveel tijd.

Ik heb de site goed getest maar als er problemen zijn hoor ik dat natuurlijk graag en zal ik er alles aan doen om alles vlot op te lossen.

Groetjes,
Christel

You Might Also Like

5 comments

 1. Super! Ik vind het heerlijk dat je ze nu digitaal aanbiedt, zoveel handiger!
  Succes verder met het klaarmaken van de rest.

  ReplyDelete
 2. Hallo Christel,

  De nieuwe website ziet er prima uit. Ik vind het ook erg handig dat je de patronen nu digitaal aanbiedt, dat scheelt een hoop wachttijd. Als ik een nieuw patroontje bestel, wil ik het meestal ook gelijk gebruiken. De gratis patroontjes die op je site staan heb ik al even geprobeerd en het patroon is heel gemakkelijk te downloaden en uit te printen. Heel veel succes bij het digitaal maken van de overige patronen, lijkt mij een hele klus.

  Groetjes van Janny.

  ReplyDelete
 3. Succes met je nieuwe formule. De patroontjes in e-book vind ik reuze handig. Printje maken en knippen maar. Geen overtrekken meer. Dit weekend een van de gratis downloads van je gebruikt en ik was er erg tevreden over.

  ReplyDelete
 4. Wat een leuke reacties! Heel erg bedankt. Het is een heleboel werk en ik ben blij dat het zo goed valt.

  Groetjes,
  Christel

  ReplyDelete
 5. toppie
  erg mooi hoor
  heb me alvast een paypall accaont aangemaakt

  ReplyDelete