Werken aan een nieuw Wollyonline patroon

10:56:00 AMDeze week had ik dan eindelijk tijd om aan een nieuw patroon te beginnen. Bij JoAnn, waar ik al mijn stoffen koop, waren werkelijk prachtige flannel stoffen in baby kleurtjes binnengekomen en die moest ik natuurlijk meteen gebruiken. De reiswieg en de luiertas zijn klaar. Ik zal proberen om vandaag nog foto's te maken en op ons kersverse blog te zetten.

Gelukt, een foto van de reiswieg. Deze heb ik gemaakt naar een herinnering van een reiswiegje dat ik vroeger zelf had. De mijne is er helaas niet meer maar ik weet nog dat het rood met wit was en van stijf plastic. Mijn reiswiegje was altijd mee op stap. Uren heb ik ermee gespeeld en ik ben heel blij dat ik me nog genoeg herinnerde om een patroon te kunnen maken want het was altijd zeer geliefd.

You Might Also Like

6 comments

 1. wederom hele leuke stoffen! Helaas moeilijk te krijgen in nederland :( Ik kan niet wachten tot er weer een patroon van je uitkomt.

  groeten Inge

  ReplyDelete
 2. Leuk al die frisse kleurtjes.
  Ik kijk al weer uit naar de patronen.
  Ik ga vast op zoek naar de stofjes
  Succes Hannie

  ReplyDelete
 3. Wat een snoepie, echt een must have!!

  ReplyDelete
 4. LEUK hoor dat er weer nieuwe patronen komen. Kijk er rijkhalsend naar uit!!!
  Succes met uitwerken ervan

  ReplyDelete
 5. Hoi! Mooi gemaakt! Ik ben op zoek naar het patroon, maar kan hem bij wollyonline niet vinden. Kan je mij verder helpen?

  ReplyDelete
 6. Hoi Jonnie,

  Dit is BD1202, je kunt het hier vinden:
  http://www.wollyonline.nl/bd1202.asp?category=6&ProdId=46

  Groetjes,
  Christel

  ReplyDelete