Klasse Klantenwerk, Majorie Meijer

8:31:00 AM

Poppenkleertjes door Majorie Meijer
Het is weer tijd voor Klasse Klantenwerk en deze keer is het Majorie Meijer die me foto's gestuurd heeft van haar schitterende creaties. In haar email vertelt ze dat Hollandse kleurtjes haar favoriet zijn en je kunt zien waarom: ze maakt prachtige kleertjes in deze kleurtjes. Ik ben er zelf ook weg van : )

Hieronder kun je de email van Majorie lezen en wat ik heel leuk vind is dat Majorie verschillende poppen weer helemaal opknapt en zo weer een poppenmoeder blij maakt. Dat is een prachtig idee!

Groetjes,
Christel

-----------------------
Beste Christel,

Ik heb zoveel plezier van je patroontjes, het heeft me weer veel nieuwe energie en ideetjes opgeleverd. Ik maak al poppenkleertjes vanaf 1995, toen mijn dochter voor haar 4e verjaardag haar 1e Baby Born kreeg. Ik ben vanaf dat moment kleertjes voor haar pop gaan naaien, vaak een mini-uitvoering van de kleren die ik voor haar maakte.
Zelf ben ik altijd een fan van Baby Chou Chou geweest en ik kocht in 1997 haar gewoon voor mezelf. Later kwam ook Baby Annabel er nog bij en was 'ons trio' compleet. Inmiddels zijn de kleertjes van mijn dochter netjes opgeruimd, zij wachten op een volgende generatie om mee gespeeld te gaan worden :). Maar poppenkleertjes ben ik blijven naaien, soms voor de geef, soms verkocht ik ze op kerstmarkten.

Twee van deze schatjes zijn aangekleed en gaan volgende week naar een nieuwe poppenmoeder. Ik heb ze gevonden op een rommelmarkt, schoongemaakt en opnieuw aangekleed. Ik heb er zo'n lol in, en dat voor een meisje dat vroeger alle poppen en benodigdheden had, maar er nooit mee speelde. Het kan verkeren!

Er staan nog vele meters stof op zolder om verwerkt te worden. Vooral combinaties van ruitjes en bloemen met leuk sierband in 'Hollandse' kleurtjes zijn bij mij favoriet.

Hartelijke groet,
Marjorie Meijer
-----------------------

You Might Also Like

1 comments

  1. wat mooi die ruitstofjes, ze zijn moeilijk te vinden.
    ik gebruik de stofjes van de markt, in de opruiming liggen er grote lappen voor weinig geld. kijk maar op mijn blog
    http://poppenmode.blogspot.com/
    ik kan het niet laten om BabyBorn poppen 2e hands te kopen. Groeten Lida

    ReplyDelete