BD1202 Draagzak voor poppenmoeders

5:21:00 PM

Ik ben druk bezig om de foto's van BD1202 klaar te maken voor de website en de voorkant van het patroon. Ik hoop altijd dat de spulletjes er op de foto net zo mooi uitzien als in het echt maar ik moet eerlijk zeggen dat het in het echt altijd mooier is dan op de foto... dat is toch zo jammer maar de kwaliteit, kleur en zachtheid van stof komt niet goed over op een foto.

Dit is de draagzak uit het BD1202 patroon en de kleuren zijn eigenlijk feller maar zo ligt het popje er precies in. Het is een heel leuk gezicht. En, net zoals de kleertjes, is ook de draagzak eenvoudig te maken. Als de reiswieg een beetje te moeilijk is dan is de draagzak een prima oplossing en met de draagzak hoeft de 'mama van de poppenmoeder' ook niet met de pop te lopen na een tijdje boodschappen doen.

Maandag ga ik de patronen opsturen naar Finland, de originelen zijn geprint, ingepakt en klaar voor verzending. Als ze daar aankomen gaan ze naar de printer en zodra ze klaar zijn gaan ze meteen op de bus naar de leden. De voorverkoop zal dan ook Maandag beginnen.

Maandag kan het patroon dus besteld worden door de leden en Katja stuurt het op als ze het ook in huis heeft. Dat zal waarschijnlijk de week van 13 Juli zijn. Morgen zal ik nog even het website adres en een extra foto op ons blogje zetten.

You Might Also Like

2 comments

  1. Superleuk die draagzak en zo helemaal van deze tijd.Ik hoop dat ie makkelijk te vergroten is voor min kleindochters baby born.
    Mijn complimenten
    Hannie

    ReplyDelete
  2. Het ziet er weer prachtig uit!!!Jammer dat ik niet kan naaien en WillemJan al helemaal niet, maar we gaan je zeker promoten, groetjes Marijke

    ReplyDelete