BD1202 Luiertas voor de kleintjes

10:38:00 AM

Dit is de luiertas van BD1202. Hierin kunnen alle kleertjes en spulletjes, die kleine popjes nodig hebben als ze op reis zijn, eenvoudig worden meegenomen. De zakken zijn groot genoeg voor extras en in de tas passen alle kleertjes. Zelfs het popje kan erin meegenomen worden en natuurlijk ook prima slapen. De handvaten zijn van 2.5cm breed roze nylon band. Dit band heb ik gekocht en het wordt hier gebruikt voor riemen en natuurlijk draagbanden.
Het verkleedmatje is met klittenband opgeborgen tegen de achterkant van de tas. Zo is het altijd bij de hand en kan niet per ongeluk vergeten worden. Het matje is afgewerkt met biaisband langs de drie randen. Het opbergen van het matje is misschien even oefenen voor de hele kleintjes maar het is een leuk werkje. De zijzakjes bergen nog extra spulletjes op.
In deze preview is ook het pakje zonder voetjes te zien en de muts met variatie. Op de stof van het pakje staan hele leuke kleine biggetjes, jammer dat je die niet echt kunt zien want het is een vrolijk gezicht. Alle gebruikte stoffen zijn flannel behalve natuurlijk de gesteppte stof. Ik koop deze gesteppte stof kant-en-klaar maar je kunt zelf ook stof steppen. Het is even werken maar waarschijnlijk goedkoper. Ik heb de meeste randen van de tas afgewerkt met biaisband en behalve de kleine stukjes klittenband, de handvaten en het biaisband zijn er geen fournituren gebruikt.

You Might Also Like

0 comments