Iets anders: Sarah/Hannah Poppenkleertjes

11:41:00 AM

Nu BD1202 klaar is het tijd voor iets heel anders, zomaar. Een tijdje geleden heb ik een dagje besteed aan kleertjes ontwerpen voor grotere poppen, Gotz/Goetz Sarah poppen. Het was de eerste keer dat ik deze poppen gebruikt heb en ze zijn werkelijk prachtig. Ontzettend mooi gemaakt en heel erg goed aan te kleden. Het leuke is dat het ineens om heel andere kleertjes en verhoudingen gaat, geen baby kleertjes maar meisjes kleertjes en het is een waar feest om deze te ontwerpen. Het begint natuurlijk met het ondergoed want dat geeft me de pasvorm voor alle andere kleertjes.
Daarna maak ik altijd een pyjama want die worden heel erg veel gebruikt door de poppenmoeders. Ik heb er 1 met kuitbroek en 1 met lange broek gemaakt.
Toen deze basis kleertjes klaar waren heb ik nog een spijkerbroek en T-shirt ontworpen. Dit zijn echt de meest gevraagde ontwerpen/kleertjes dus dat leek me wel leuk. Daarna was de dag om maar ik ga binnenkort nog maar eens voor deze poppen aan de slag want ik vind het echt ontzettend leuk om te doen.

You Might Also Like

2 comments

 1. Wat leuk Christel, ik heb ook zo'n gotzpop dus ik vraag me af of dit patroontje ook te koop is??

  Groetjes
  Tertia Mulder

  ReplyDelete
 2. Sorry hoor, Ik zie nu pas de reactie. Deze patronen heb ik zelf gemaakt en misschien gaan we ze ooit verkopen maar eerst heb ik wat andere dingen te doen en dan komt BD1614. Zelf zou ik dit graag gaan doen want het is weer iets heel anders en dat is toch wel heel leuk.

  Groetjes,
  Christel

  ReplyDelete