Poppenritsjes

5:51:00 PM


Na de naaimachine schoonmaakdag kon het natuurlijk niet uitblijven dat ik de naaikamer ook eens onder handen ging nemen. Ik ben werkelijk vanalles tegengekomen op plaatsen waar het niet hoorde. De ritsjes hiernaast zijn geen uitzondering. Voor het spijkerjasje was het leuk geweest als ik ze ietsje eerder had gevonden...

Vroeger verkochten we deze korte deelbare YKK ritsjes van 15cm op de Wollyonline website maar nu niet meer. Toen we stopten met de ritsjes verkopen heb ik veel vragen gekregen of ik er nog een paar had... nu heb ik er weer een paar.

Er zijn 34 lila ritsjes, de kleur is mooi zacht (niet te licht) paars/lila en een serie van 17 verschillend gekleurde ritsjes. Mocht je interesse in deze ritsjes hebben laat het me dan weten. Dit soort korte deelbare ritsjes zijn zover ik weet niet in Nederland te koop en ze staan echt waanzinnig leuk in jasjes. Ze zijn tiptop in orde, kleurverschil op de foto komt door de belichting en ze lagen keurig in een zakje op de verkeerde plaats. Dit zijn echt de laatste die ik heb.

You Might Also Like

2 comments

 1. Hallo Christel,

  Kun je me laten weten wat de lengtes zijn van alle ritsjes en wat je er voor wilt hebben incl. verzenden?
  Hoor het graag!
  groetjes Astrid
  astrids_atelier@hotmail.com

  ReplyDelete
 2. Hoi Astrid,

  Het zijn onze gewone ritsjes die we altijd hadden... 15cm maar ze zijn al verkocht. Ik ga ze vandaag op de post doen.

  Cheers,
  Christel

  ReplyDelete