Een bezoekje aan Gerlily... wat een feest!

6:59:00 AM

Dinsdagmiddag ben ik op bezoek geweest bij Gerlily en het was een waar feestje. Ik belde aan en een vrolijk lachende Gerda deed de deur open. We lopen de kamer in en meteen zie ik in Gerda's goed gevulde atelier een pop met kleertjes gemaakt met mijn patronen, die laat ik morgen zien.... Dat is een hele leuke start! De sfeer was meteen gezellig, er waren kopjes koffie en lekkers, kinderen die rondliepen, het was helemaal perfect. Ze is een fantastisch mens.

Ik heb nu ook de 'andere' creatieve kanten van Gerda gezien en ik was sprakeloos, dat ben ik niet zo snel hoor. Gerda kan werkelijk alles maken wat ze maar wil, je kunt hierover op haar blog lezen want het is veel teveel om op te noemen.

We hebben heerlijk gekletst, zijn naar haar eigen stoffenzaak geweest, zie de foto.... Het bezoekje aan de stoffenzaak was een hele ervaring op zichzelf, iedereen kent Gerda en klanten die in de winkel lopen, vragen haar ook allerlei dingen, heel erg gezellig en ik heb nu meteen mijn stoffen voor BD1615! Deze keer dus echte Nederlandse stoffen.... Je kunt ze al een beetje zien.

Het was te kort, net zoals de laatste keer, volgend jaar doen we het weer!

You Might Also Like

1 comments

  1. Hallo Christel,

    hetzelfde als ik tegen Gerda van u zei, zeg ik nu tegen u van Gerda,
    zij is in mail al zo een lieve dame, dus kan me voorstellen dat ze in het "écht" een nog leukere dame is ! En jullie twee bij elkaar, hihi, zie het al zo voor mij, moet wel tof zijn geweest, geniet maar lekker na!

    groetjes, jaimie

    ReplyDelete