Gratis Patroon voor BABY Born®*

1:24:00 PM


Ik heb dit gratis poppenkleertjes patroon speciaal gemaakt voor de Sancho Clubdag die op 9 oktober 2010 in Nederland gehouden gaat worden. De vereniging Sancho bestaat uit een website en forum voor en door kledingmakers. Op de website kun je alle informatie vinden. Ik ben pas heel kort lid maar vind het heel erg gezellig.

Het gratis patroon bestaat uit een jurkje met mouwtjes, vilten slofjes en een bandana met striklinten. Zoals je ziet zijn de kleertjes al af. Nu nog alles in de computer tekenen en beschrijven. Ik hoop echt dat de leden het leuk zullen vinden. Omdat ik er zelf niet bij kan zijn, leek me dit wel een leuk idee.

Maar als je nu geen lid bent van Sancho? Geen zorgen, op 22 oktober kun je deze gratis poppenkleertjes patronen direct downloaden op de Wollyonline website. Ik wilde de kleertjes nu al op het blog presenteren om te laten zien dat ik al weer druk aan de slag ben en dat er straks een leuk gratis patroon is!

* LET OP! Wollyonline heeft op geen enkele manier betrekkingen met poppenfabrikanten. De patronen zijn dan ook geen officiële BABY Born® patronen. Ik heb de patronen helemaal zelf, thuis in mijn werkkamer, gemaakt.

You Might Also Like

5 comments

 1. Leuk, leuk, leuk!!!
  Groetjes van een Sancho-er ;-)))

  ReplyDelete
 2. Wat een geweldig cadeau !
  Maarre....ik kan niet naar de clubdag...kan ik, dan ook alleen op 22/10 het patroontje downloaden ?
  Groetjes van een mede-sancho-er !

  ReplyDelete
 3. Ik heb het Sancho bestuur gevraagd hoeveel leden er op de clubdag komen en ze zeiden tussen 100 en 150.

  Wij zorgen ervoor dat er 150 patronen zullen zijn en omdat niet iedereen poppenkleertjes maakt, neem ik aan dat er behoorlijk wat patronen 'over' zullen zijn.

  Je kunt dus altijd een Sancho-er die wel naar de clubdag gaat, vragen of ze er 1 voor je mee kan nemen en dan heb je het nog ruim voor 22 oktober binnen.

  Groetjes,
  Christel

  ReplyDelete
 4. Wat onzettend leuk is dit jurkje weer geworden. En als ik je gebruikte stofjes zie..

  ahhhhh ik wil terug naar Amerika!!!
  Heb volgens mij tijdens onze vakantie een heel kwijlspoor achter gelaten in de winkels van Hobby Lobby en Jo-ann's. Wat een waanzinnig leuke stofjes hebben ze daar toch. Als ik bij binnenkomst heel dapper een mandje nam, liepen de kinderen alvast met een karretje achter mij aan: Aan een mandje heeft mama toch nooit genoeg was stevast het commentaar...! En ze hadden gelijk, vaak genoeg moest het mandje toch weer terug gezet worden omdat die rollen stof er niet in gingen passen. Het was te proberen toch?
  Heb me voor m'n gevoel toch nog aardig ingehouden, het moest natuurlijk ook allemaal nog mee in de koffer naar Nederland!
  Maar als ik zo eens naar mijn buit kijk, wordt ik al helemaal blij van de vrolijke figuurtjes en kleurtjes. Nu op naar de volgende uitdaging: de schaar erin zetten! Dat is weer een proces apart...;o)

  Succes met het maken van het nieuwe patroon. Het zal vast weer heel leuk gaan worden!

  Groetjes van Miriam

  ReplyDelete
 5. Dit is een reactie die ik via 'contact' op de website kreeg:

  -------------------
  Mijn vraag is: Dat gratis patroon, is dat straks alleen op 22 okt te downloaden? Dat zou me vreselijk spijten want dan ben ik precies op vakantie....

  Een poosje terug heb ik u nog info gevraagd over de pijpen in de tent voor babyborn. Ik heb toch vloerverwarmingsslang gevonden en het is een prachtige tent geworden.

  Uw patronen zijn heel goed. Klopt altijd.

  Met vr gr
  Christianne
  ---------------------

  Ook deze keer geen zorgen hoor, als het patroon op 22 September op de website staat dan blijft het daarna gewoon staan. Je kunt het zo vaak downloaden als je maar wilt.

  Groetjes,
  Christel

  ReplyDelete