Leuk even binnenkijken bij Wollyonline

12:52:00 PM

Gisteren vroeg Marijke of ik mijn werkkamer met alle opberg-foefjes zou willen laten zien en zoals beloofd, hier is dan mijn kamer. Foefjes, die zijn er weinig maar opbergen deste meer : ).  Mijn kamer bestaat uit twee kamers die aaneengesloten zijn. Voorin zie je de werktafel en achterin mijn bureau.
Dit is mijn werktafel vanaf de andere kant. Zoals je ziet doe ik ook nogal wat met papier. Het ziet er rommelig uit op de foto's maar het is echt allemaal netjes opgeruimd hoor. Ik heb zoveel spullen dat mijn kamer altijd goed opgeruimd moet zijn, anders kan ik niets meer vinden.
In deze kamer staat mijn bureau en hier staan ook de naaimachines. Het plankje voor het raam is voor Felix de poes die altijd bij me wil zitten en dan graag naar buiten kijkt. Af en toe steekt ze ook een pootje uit als ik met de overlock bezig ben.
Dit is mijn bureau en dat zit vast aan de kast waar ik mijn boorduurmachine in heb staan, die kun je net niet zien....
Hier zie je de borduurmachine beter. Ik moet hem wel een stukje naar voren halen anders tikt de ring tegen de achterwand maar het werkt heel prettig als deze zo hoog staat en vlak bij de computer.
Ik zit op de benedenverdieping en ben vrijwel altijd in mijn werkkamer te vinden. Ik vind het een geweldig fijne kamer. De meubels zijn allemaal speciaal voor me gemaakt en dan heb je natuurlijk precies wat je prettig vindt.

Groetjes,
Christel

P.S. De stoffenvoorraad en poppen liggen allemaal netjes boven op een slaapkamer opgeborgen. Daar is geen plaats meer voor.

You Might Also Like

5 comments

 1. he Christel,

  over rommelig gesproken, 't ziet er keurig netjes uit zeg! Alsof er niet gewerkt wordt :))))

  ReplyDelete
 2. Ik heb natuurlijk wel even gestofzuigd :-)

  ReplyDelete
 3. WOW, wat een geweldige kamer heb je! Ik kan me voorstellen dat je daar altijd te vinden ben. En wat leuk dat je speciaal voor de poes een plekje heb gemaakt, ze willen altijd bij je zijn. Mijn kat probeert altijd met de naald van mijn machine te spelen als ik aan het naaien ben, erg lastig....

  Dank je wel voor het plaatsten van deze foto's, ik vind het erg leuk om te zien.

  ReplyDelete
 4. O sorrie, ik vergeet altijd mijn naam te vermelden...
  groetjes Marijke
  (mijn profiel naam is Jozefien, soms erg lastig :-)

  ReplyDelete
 5. Oh, wat een heerlijke werkruimte, zie ik groen.....!

  ReplyDelete