Happy Camper Doll Patterns with Doll Tent Pattern

8:41:00 PM

Doll Camping Patterns, Tent & Sleeping Bag
This is the Wollyonline Happy Camper pattern with a pattern for a real doll tent, sleeping bag and clothes for Baby Born dolls and Annabell dolls. The tentis quite a bit of work, there are a lot of pieces, a lot of steps and it's big. But when it's done and you see this cute little tent standing there, it's all very much worth it : )

This is a huge pattern, the pieces are large and because they will not for on A4 paper a lot of them had to be split. There also are pieces that will need to be cut to size.

UPDATE: available in Dutch & English.

-------------

Voor het Happy Camper patroon heb ik erg veel verzoekjes gehad en hier is het. Met dit patroon kun je een heuse poppentent maken met allerlei accessoires zoals een poppenslaapzak, stoeltje en tafeltje plus nog een petje en andere kleertjes voor de pop. De tent, moet ik eerlijk toegeven, zit niet zomaar even in elkaar, daar moet je echt even voor werken maar als het klaar is is zo'n klein tentje in de kamer echt ontzettend leuk : )

Het is een groot patroon, 35 pagina's, met grote delen en veel delen hebben ik moeten splitsen. Deze staan in verschillende delen op de pagina's. Ook zijn er delen die naar maat geknipt moeten worden.

Net zoals de papieren versie zijn de patroonbladen voor dit patroon in het Engels, je krijgt natuurlijk een woordenlijst met de Engelse woorden die gebruikt worden.

Cheers,
Christel

You Might Also Like

4 comments

 1. Ik heb dit patroon al een hele tijd en al verschillende dingen van gemaakt. De tent is erg leuk en de slaapzakken worden regelmatig voorzien van knuffels en poppen. Grroetjes Céline

  ReplyDelete
 2. Hoi Céline,

  Leuk om te horen dat er fijn met de tent en slaapzakken gespeeld wordt. Toen het tentje net klaar was en op de grond in de kamer stond had ik zelf nog wel de neiging om er mee te spelen!

  Cheers,
  Christel

  ReplyDelete
 3. Het Happy Camper patroon is absoluut een van mijn favoriete patronen. Heb hem toen hij uitkwam voor mijn dochter gemaakt en die heeft er echt veel mee gespeeld. In die tijd kampeerde we nog regelmatig en dan moest en zou hij persé mee.

  Ik heb hem 1x geleend om op mijn kraam te zetten tijdens de beurs en ik krijg nu nog steeds verzoekjes of ik hem alsjeblieft op bestelling wil maken! En hoewel het best een hoop werk is om alles te maken, vind ik het nog steeds heel erg leuk!

  ReplyDelete
 4. Hoi Miriam,

  Ja het is echt even goed doorwerken om het tentje te maken. Ik heb het maar 1 keer gemaakt en weet het nog goed : )

  Cheers,
  Christel

  ReplyDelete