BD1614 Onderweg naar de leden

9:14:00 AM


Alle Sunny Days patronen, besteld door leden in de voorverkoop, zijn vandaag opgestuurd. We zitten middenin de vakantie periode dus ik verwacht dat er misschien wat vertragingen zullen zijn bij de post maar alles is opgestuurd en onderweg. Als het patroon er straks is, dan wens ik iedereen veel plezier met het maken van de kleertjes. In deze hitte zijn kleertjes die vlot klaar zijn toch wel het beste.

Wollyonline is de hele zomer open maar ik neem even pauze van het ontwerpen. Ik kan al wel vertellen dat het doorslaande succes van dit patroon ervoor gezorgd heeft dat het volgende patroon ook weer voor 43cm zal zijn. Eind September zullen de eerste nieuwe kleertjes te zien zijn.

You Might Also Like

2 comments

 1. Een hele fijne vakantie en veel plezier als je in Nederland bent!

  groetjes Marijke

  ReplyDelete
 2. Hallo Christel,

  Oh ség ik wilde dat ik al verhuisd was en op mijn plaats zat, dan kan ik eindelijk ook gaan bestellen en gaan frutselen met stofjes.
  als ik nu bestel ben ik ben dat het verloren gaat gaan, want ik weet de kaft met patronen op het moment niet zitten, dus nog eventjes en je mag van mij ook een bestelling verwachten:-)

  groetjes, jaimie

  ReplyDelete