Vervelend Commentaar op het Blog

5:44:00 PM

Beste Wollyonline Blog Volgers,

Ik vind dit echt een beetje moeilijk maar ik heb zojuist een heel venijnig bericht van mijn blog moeten halen. Het bericht was natuurlijk anoniem geplaatst dus ik weet niet wie het achter heeft gelaten maar het was erg vervelend.

Ik werk heel hard voor Wollyonline en mijn poppenpatronen zijn altijd origineel. Hoe klein de kleertjes en de patronen ook zijn, ik maak ze helemaal zelf. BD1614 is zelfs helemaal nieuw omdat ik mijn eigen basispatronen vernieuwd heb. Nieuwe Wollyonline stijl, nieuwe basispatronen. Je ziet dit meteen zodra je het patroon in huis hebt.

Meer wil ik er niet over zeggen, dit soort negatieve dingen verdienen niet meer aandacht, maar ik wilde dit akelige bericht toch niet zomaar laten gaan. Het zijn mijn eigen poppenkleertjes patronen en ontwerpen en ik ben er erg trots op.

Groetjes,
Christel

You Might Also Like

10 comments

 1. En trots mag je zeker zijn!!
  Natuurlijk zullen er altijd mensen zijn die iets niet origineel genoeg, niet mooi, niet ???....ik weet niet wat mensen nog meer voor argumenten kunnen verzinnen.
  Prima, dat kan en mag. Maar je hoeft het ook niet te kopen. En ik denk zelf dan ook snel aan jalouzie, al zullen zij daar ook weer een heel ander idee bij hebben.
  Jammer als mensen dan op een nare manier reageren en al helemaal flauw als dat anoniem gebeurt. Als je een mening hebt, sta daar dan ook voor, maar wel onder naam.
  En groot gelijk dat je dat er dan af haalt!!
  Christel, ik vind jouw patronen geweldig en hoop dat je er nog heel veel bij maakt in de toekomst!
  Lieve groet, Jolanda

  ReplyDelete
 2. En trots blijven hoor.
  Ik maak altijd met veel plezier je patronen.
  het is gewoon jaloezie.

  ReplyDelete
 3. Hallo Christel,

  Pff, wat naars lees ik nu net!, allee ség, hier ook al, ik las het overlangs op kaartenblogs ook al, waarom toch hé??
  Kunnen wij mensen dan écht niks meer van elkaar verdragen!?

  Ség maar wat lees ik nu hieronder, jij maakt ook kaarten????
  Oh, wil ik ook wel eens zien hoor, tja word nog een blogje maken dus ,hihi.

  Groetjes, Jaimie

  ReplyDelete
 4. Het is meestal gewoon afgunst hoor! Niets van aantrekken! Verreweg de meeste mensen weten wel beter! Ik ben dol op je patronen! Blijf vooral zo doorgaan! Ze zijn TOP!

  ReplyDelete
 5. Ben het helemaal met mijn voorgangers eens. Ik ben een stille volger van je blog maar ik heb hier twee patroontjes van jou liggen en keer op keer maak ik er leuke kadootjes van voor poppenmoedertjes. Ik verander zelf wel eens wat door een roezeltje hier en daar toe te voegen of applicaties ofzo maar je patroontjes zijn echt perfect hoor!

  Lieve groetjes Maks(aka Bieb)

  ReplyDelete
 6. Heel erg bedankt voor deze leuke reacties. Soms vraag ik me af waar ik het allemaal voor doe maar dan lees ik dit soort reacties en dan weet ik het weer: voor alle tevreden klanten!

  Groetjes,
  Christel

  ReplyDelete
 7. hier nog een super tevreden klant, ik kijk echt altijd uit naar je patronen, ze zijn echt super en passen perfect, je kan er zo heerlijk je eigen draai aangeven.

  groetjes helga
  (http://www.helga-borduurcreaties.mijnalbums.nl/ kan je zien hoe blij ik met je patronen bent)

  ReplyDelete
 8. Ik kreeg nog een hele leuke reactie van Anneke Bosch:
  --------------

  Hallo Christel,
  Ik ken het gevoel, je werkt hard om leuke dingen te maken en dan is er een persoon die de boel verpest. Maar laat je niet kisten, je patronen zijn geweldig en ik maak ze met plezier en de reactie van de mensen die de kleertjes kopen zijn altijd blij.

  Groetjes Anneke Bosch
  http://www.poppenkind.nl
  ------------

  Wat is het toch fijn om dit soort reacties te krijgen, heel erg bedankt!

  ReplyDelete
 9. Hoi Christel
  Je moet je maar niets aantrekken van afgunstige mensen!
  Waarschijnlijk is het jaloerzie!
  Ik ben altijd erg blij geweest met je patronen en heb de babybornserie op 2 na compleet liggen van je!
  Ik heb nog nooit ergens anders zulke goed passende patronen gehad!
  Ik durf als ik ze gebruik ze zelfs zonder afpassen weg te geven/te verkopen
  En andere ontwerpers maken toch vaak fouten in het patroon!
  Door jou patroontjes te gebruiken toen ik nog poppenkleertjes maakte heb ik een lockmachine kunnen kopen!

  ReplyDelete
 10. Ik zou er inderdaad ook niet te veel van wakker liggen, want dit soort dingen hou je toch, denk ik. Je weet voor jezelf dat je leuk bezig bent en al lijkt het soms op iets anders: er zijn vaker mensen met hetzelfde idee (soms wel 10 als je het programma 'het beste idee van nederland' hebt gezien!) Op het eerste gezicht vond ik sommige kleertjes die je klaar had ook lijken op het patroon Emily van Mamu-design, maar toen je de foto van je getekende patroondelen liet zien, was duidelijk te zien dat deze niet lijken op het Emily patroon. Al met al: laten we met elkaar toch gewoon leuke poppenkleertjes maken, want dáár gaat het tenslotte om!! Ga zo door! Groetjes Astrid

  ReplyDelete