Vierde Zomer outfit voor poppen van 63cm

12:15:00 PM

Dit is de laatste outfit die deel uit zal maken van het nieuwe Wollyonline patroon voor poppen van 63cm: MD2501, Girly Girl. Het is een mooie wijde jurk van katoen met een bijpassend zonnehoedje. Alle randen zijn afgewerkt met zigzagband en dat is een leuk effect. Verder zijn er natuurlijk weer applicaties, deze keer paddenstoelen zowel op de jurk als op de zonnehoed. Het T-shirt is van gekleurde zomer tricot.

Het hele patroon is klaar, de beschrijving is gemaakt, de bladen zijn gemaakt en alleen de website hoeft nog maar in orde gemaakt te worden. Het patroon zal dan ook snel in de voorverkoop gaan al duurt het dus nog wel ruim 10-12 dagen voordat we het ook werkelijk op voorraad hebben. Het heeft 33 deeltjes allemaal op ware grootte en je kunt deze delen dus meteen op patroonpapier overtrekken. Er zijn ook een aantal delen die naar maat getekend moeten worden zoals de rok van deze jurk.

Met MD2501 kun je deze kleertjes allemaal zelf maken: T-shirt A/B/C, Broek D/E/F/G, Jas H, Trui I, Overgooier J/K/L, Jurk M, Zonnehoed N,  Bandana O, Rokje P, Poncho Q, Wintermuts R, Sjaal S, Onderbroek T en Hemdje U.

You Might Also Like

0 comments