Wat is een Chou Chou® pop en hoe ziet ze er uit?

1:53:00 PM

 
Chou Chou® poppen worden gemaakt door Zapf Creations®, dezelfde producent die ook BABY Born® poppen maakt. De poppen op de foto zijn allemaal originele Chou Chou® poppen. Je kunt ze heel eenvoudig herkennen aan de manier waarop de 'kromme' armpjes en beentjes aan het lijfje zitten en ze hebben hele lange stoffen armen en benen.

De grootste pop  (48cm) is de bekendste, van deze pop zijn verschillende uitvoeringen, sommigen maken geluid en anderen weer niet, maar ze hebben allemaal 1 ding gelijk en dat is de maat, ze zijn allemaal even groot: 48cm.

De middelste pop is 43cm groot en wordt in deze versie niet meer gemaakt. Deze oudere Little Chou Chou® van 43cm past heel veel kleertjes die BABY Born® ook past, zolang de kleertjes bij de BABY Born® niet echt strak zitten en van rekbare stof gemaakt zijn. De nieuwe Chou Chou® poppen van 43cm, zonder de gebogen stoffen armen en benen, passen alle kleertjes die de BABY Born® ook past.

De kleinste pop is 36cm en deze Baby Chou Chou®, wordt niet meer in deze vorm gemaakt maar er zijn nog wel Chou Chou® popjes van deze lengte. Ze zijn er nu ook met haartjes.

Zapf Creations® is altijd bezig het Chou Chou® assortiment uit te breiden. De nieuwe poppen hebben niet langer de kenmerkende armen en benen maar lijken meer op de Annabell poppen®, daarover later meer.

You Might Also Like

0 comments